Webáruház készítés, E-kereskedelem

Bolt a neten

Virtuális boltunknál legfőbb szempont, hogy a webshop a leghatékonyabban végezze a látogatók vásárlásra történő ösztönzését, mindezt minőségi, gyors és vevőbarát módon, a speciális vásárlói piacot szem előtt tartva.

Bonyolítsa üzleteit a számítógép előtt, kényelmesen és gyorsan. Adja el termékeit az interneten, webshopja segítségével, ahol egyszerűen kezelheti látogatóit és vásárlóit.

Online áruház

Minden cég kereskedelmi csatornájának bővítésére a legköltséghatékonyabb önjáró megoldás egy online webáruház. A kivitelezés minden esetben a pontos tervezés és specifikálás követően kezdődik el, hogy a vásárló jól átgondolt struktúrában, könnyen kezelhető felületen találja meg a számára ideális terméket vagy szolgáltatást.

Adminisztrációs felület

A háttérben az adminisztrációs rendszer működik, amely kiszolgálja a vásárlókat, kezeli az érdeklődéseket, megrendeléseket. Kialakításánál a kulcsfelhasználó szempontjából az egyértelműség és a könnyű, átlátható kezelhetőség a legfontosabb.

Partnereinknek számos megoldást nyújtunk, a komplex, egyéni fejlesztésű összetett webáruháztól, a nyílt forrás alapú webshop rendszereken keresztül.

Előnyök

  • Gyors és vevőbarát működés
  • Felhasználóbarát adminisztrációs rendszer
  • Egyéni fejlesztésű vagy nyílt forráskódú webshop
  • Gyors kivitelezés
  • Számos fizetési mód

Kérdése van?

Hívjon vagy írjon!

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.

office

Kövessen minket!

Ajánlatkérés

Reszponzív weboldal készítés

Reszponzív, azaz a felhasználó eszközéhez (asztali számítógép, laptop, táblagép, okostelefon) alkalmazkodó, rugalmas honlap. Ugyan az a webes felület másképp jelenik meg a különböző internetezésre alkalmas eszközökön így nincs szükség külön mobil verzióra.