Keresőoptimalizálás (SEO)

A weboldal népszerűsítés egyik alapvető eleme a keresőoptimalizálás. Weblapunk helyezése a google keresőben, a megfelelő tartalmak és kulcsszavak felhasználásával, elengedhetetlen alapfeladat a látogatottság növeléséhez.

Optimalizálja weboldalát a cégére, szolgáltatására jellemző legfontosabb kulcsszavakkal, és kerüljön jó pozícióba a legnépszerűbb keresőkben.

SEO: Search Engine Optimization (keresőoptimalizálás)

Látogatószerzés

A weboldalak legfőbb célja, hogy a hasznos információkat megosszák a látogatókkal. Ehhez szükséges azonban, hogy a látogatók létszámát folyamatosan növeljük, fenntartsuk.

Értékes tartalom

A keresőoptimalizálás folyamat lényege, mikor a keresőben (google) az adott weboldalt a kívánt kulcsszavakra célzottan a legelőkelőbb találati helyekre igyekszünk juttatni. Az optimalizáláshoz szükséges, hogy a weboldal megfelelő technikai háttérrel (kódfelépítéssel) és tartalommal rendelkezzen.

A szöveges tartalmakat minden esetben a tevékenységekre összpontosítva kell előállítani, illetve a keresési kulcsszavakat is a tevékenységek és szolgáltatások tükrében kell összeválogatni, hogy a legjobb eredményt érje el a weboldal a keresési listák találati oldalán.

Szolgáltatásaink

  • kulcsszó kutatás
  • keresőszó ajánlás
  • google analytics integráció
  • google webmester integráció

Keresőoptimalizálás

Csomag ajánlatok

Mini
35 000 Ft+áfa
Standard
50 000 Ft+áfa
Maxi
80 000 Ft+áfa-tól
Weboldal elemzés, tanácsadás Van Van Van
Kulcsszó kutatás - Van Van
Domain kutatás - - Van
Konkurencia elemzés - - Van
Google analytics integráció - Van Van
Google webmester integráció - Van Van
On site optimalizálás - - Van

Kérdése van?

Hívjon vagy írjon!

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.

office

Kövessen minket!

Ajánlatkérés

Reszponzív weboldal készítés

Reszponzív, azaz a felhasználó eszközéhez (asztali számítógép, laptop, táblagép, okostelefon) alkalmazkodó, rugalmas honlap. Ugyan az a webes felület másképp jelenik meg a különböző internetezésre alkalmas eszközökön így nincs szükség külön mobil verzióra.