Mobil alkalmazás (app) fejlesztés

A mobil applikációk üzletága az utóbbi évek leggyorsabban fejlődő online szegmense, amely új lehetőséget és új felületet biztosít az online felületen megjelenni kívánók számára.

Legyen saját mobil applikációja, és jelenje meg a legnépszerűbb áruházakban (Google play, Windows marketplace, iStore).

Megváltozott felhasználói igények

Az okostelefonok, tabletek és a szélessávú mobilinternet elterjedésével és a felhasználói igények megváltozásával napjainkban már nem csak egyszerű applikációk, hanem komplex vállalati alkalmazások is futnak a különböző mobil operációs rendszereken.

Ezek az operációs rendszerek (Android, Windows Mobile, Iphone) mára több százmillió felhasználót érnek el, akik a „számítógépüket” a zsebükbe hordják, a mobilitást szem előtt tartva.

Előnyök

Az applikációk számos előnnyel rendelkeznek a mobil weboldallal kapcsolatban, mivel az applikációba implementált szolgáltatások, grafikai elemek, 3D megjelenések más elven történő működése nagyobb szabadságot biztosít, mint egy website mobil verziója. Mivel az applikációk a mobil készülékre letöltődnek, így minden esetben rendelkezésünkre állnak, egy képernyő érintéssel elérhetőek, így akár internetkapcsolat nélkül is használhatóak. Gyorsaságukat tekintve hatékonyabbak az online mobiloldalakkal szemben, mivel offline, vagy csak bizonyos esetekben működnek online módban, ezzel növelve a felhasználói élményt.

Számtalan lehetőség

A mobil/tablet applikációknak számtalan változata van, megvalósítás, operációs rendszer, grafikai felépítés területén is, egészen a legegyszerűbbtől, a komplex, rendszereket, online social oldalakat összekapcsoló programokig, játékig. Megjelenés területén is hasonló különbségek léteznek, az egész egyszerű, csak szöveges megjelenéstől, az összetett grafikai és 3D elemekkel színesített applikációkig, amelyek minőségi, magas felhasználói élményt biztosítanak a felhasználóknak.

Az applikációk, az engedélyeztetést követően, kategorizálva jelennek meg a mobil operációs rendszer applikáció boltban (Play Store, iStore, Windows Marketplace), ahol a több millió ingyenes applikáció mellett fizetős alkalmazások is elérhetőek, már Magyarországon is, így lehetőséget biztosítva a befektetett költségek megtérülésére és profit realizálására.

Szolgáltatásaink

  • Android, iPhone, Windows platform fejlesztés
  • mobil és tablet optimalizálás
  • applikáció tervezés
  • applikáció programozás

Kérdése van?

Hívjon vagy írjon!

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.

office

Kövessen minket!

Ajánlatkérés

Reszponzív weboldal készítés

Reszponzív, azaz a felhasználó eszközéhez (asztali számítógép, laptop, táblagép, okostelefon) alkalmazkodó, rugalmas honlap. Ugyan az a webes felület másképp jelenik meg a különböző internetezésre alkalmas eszközökön így nincs szükség külön mobil verzióra.