Fizetett hirdetések

A google AdWords fizetős szolgáltatása előre beállított kulcsszavak keresésére helyezi el a kiemelt hirdetést a google keresési oldalának találati listáján, amely garantálja a weboldal tulajdonosának, hogy hirdetése előkelő oldalakon jelenik meg.

Google Adwords kampányok

Használja a google adwords fizetős szolgáltatásait és jelenjen meg az első oldalon a keresőkben az Ön által preferált keresési kulcsszavakra.

Amennyiben a weblapon megjelenő szolgáltatások illetve termékek az online piacon kiélezett versenyhelyzetben vannak, és számos versenytárssal rendelkeznek, abban az esetben az AdWords kampány segítségével generálhatunk nagyobb ismeretséget weboldalunknak.

A google fizetős AdWords szolgáltatása célzott, jól paraméterezhető, kattintás alapú hirdetési felület, amely segítségével a kereső találati listájának élén jelenik meg a kiemelt hirdetés, az előre beállított kulcsszavakra.

Facebook hirdetések

Hasonló megoldást biztosít a Facebook közösségi portál is, amely kattintás alapú fizetett hirdetés keretében, a közösségi oldal felületén, az előre beállított feltételek alapján célozza meg a felhasználókat a kiemelt hirdetéssel, ezzel elérve a termék vagy szolgáltatás legjobb célközönségét.

Miután rendelkezünk már regisztrált, felhasználói adatbázissal, a folyamatos kapcsolattartás érdekében új hírekről, szolgáltatásokról, vagy megújuló termékekről történő elektronikus levélküldés is növeli a honlap látogatottságát, ismeretségét.

Szolgáltatásaink

  • Google AdWords kampány management
  • remarketing
  • értékelés készítés
  • kampánykövetés
  • Facebook hirdetés management
  • EDM

Kérdése van?

Hívjon vagy írjon!

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.

office

Kövessen minket!

Ajánlatkérés

Reszponzív weboldal készítés

Reszponzív, azaz a felhasználó eszközéhez (asztali számítógép, laptop, táblagép, okostelefon) alkalmazkodó, rugalmas honlap. Ugyan az a webes felület másképp jelenik meg a különböző internetezésre alkalmas eszközökön így nincs szükség külön mobil verzióra.