Közösségi média

Facebook, YouTube, Twitter, Google+

A közösségi média a mai közösségi oldalakra építve (Facebook, Twitter, Google+), az általunk közétett információkat, híreket osztja meg a felhasználókkal, amely a megnövekedett hitelesség mellett, nagyobb forgalmat és magasabb figyelmet generál oldalunknak.

Legyen jelen a közösségi oldalakon cégével. Népszerűsítse termékeit, szolgáltatásait a látogatók között, illetve ossza meg cége mindennapjait a nagyobb látogatás érdekében.

Költséghatékony hirdetési lehetőség

A közösségi portálokon (Facebook, Twitter, Google+) történő jelenlét egy költséghatékony hirdetési lehetőség, amellyel jól felépített marketinggel számos látogatót vonzhatunk oldalunkra, ezzel növelve oldalunk látogatottságát, szolgáltatásaink megismertetését.

Amennyiben folyamatosan informatív, érdekes, részvételt ösztönző információkat tudunk szolgáltatni a közösségi portálokon, abban az esetben weboldalunk a szolgáltatásaink illetve termékeink után érdeklők körében nagyobb ismeretséggel fog rendelkezni, megnövekedett hitelesség mellet.

Szolgáltatásaink

  • Közösségi oldal management (Facebook, Google+, YouTube)
  • Kreatív megoldások, egyedi dizájn
  • Nyereményjátékok, kvízek
  • Tartalom feltöltés
  • Alkalmazás fejlesztés

Kérdése van?

Hívjon vagy írjon!

Munkanapokon 10.00-18.00-ig.

office

Kövessen minket!

Ajánlatkérés

Reszponzív weboldal készítés

Reszponzív, azaz a felhasználó eszközéhez (asztali számítógép, laptop, táblagép, okostelefon) alkalmazkodó, rugalmas honlap. Ugyan az a webes felület másképp jelenik meg a különböző internetezésre alkalmas eszközökön így nincs szükség külön mobil verzióra.